Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kunne modtage "Online Store" og store udvidelser i fremtiden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ret stort arbejde for eksempelvis ESRB i USA og PEGI herhjemme, at på retvisende vis at tilføje aldersmærkninger til store spil. Dog giver de os ofte et praj om hvad et spil indeholder, ikke indeholder, og i visse tilfælde hvad der er på vej.

Eksempelvis viser den seneste udgave af VSC Rating Boards Rating Guide-video, at Horizon Forbidden West både kunne få store udvidelser i fremtiden, men at der måske også er planer om en "Online Store".

I videoen, som du kan finde via ovenstående link, nævner de direkte en Online Store som en del af spillets aktive aldersmærkning, som kunne betyde at der er en slags mikrotransaktioner på vej, eller om ikke andet bare et sted internt i spillet hvorfra man kan tilkøbe - ja, et eller andet.

Sony har længe ville eksperimentere med Live Service-struktur, men det er endnu alt for tidligt at sige om hvorvidt det her er skridt på vejen.

Horizon Forbidden West

Relaterede tekster

Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Guerilla Games holder kursen og leverer en opfølger efter bogen på den bedst tænkelige måde.Indlæser mere indhold