Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Disse grafikindstillinger byder PS5/Xbox Series-udgaven af GTA V på

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I næste uge lanceres Grand Theft Auto V igen, denne gang på PlayStation 5 og Xbox Series, og du kan fra d. 15 marts både købe spillet til fuld pris på de to platforme, men eksisterende ejere vil kunne se frem til en gratis opgradering af spillet, som tilbyder bedre grafik.

Via et indlæg bekræfter Rockstar, at du vil kunne spille i tre forskellige modes; Fidelity Mode giver dig al det grafiske lir i 30fps, 4K og med blandt andet Ray Tracing slået til. Performance Mode ofrer nogle af disse effekter for at levere 60fps, og til sidst er Performance RT, der er en slags hybrid imellem de to, hvor der stadig sigtes efter 60fps, men hvor du eksempelvis stadig får Ray Tracing.

I Fidelity Mode bruger Xbox Series S opskalering til at nå 4K, og i Performance Mode kører den konsols opløsning i 1080p, hvorimod de to andre tilbyder opskaleret 4K.

Desuden er der hurtigere load-tider, forøget antal folk på gaden, og meget, meget mere.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold