Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Her er to nye billeder der sammenligner PC- og PS5/XSX-versionen af GTA V

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig satte Rockstar endelig ord på hvad vi kan forvente af den nye udgave af Grand Theft Auto V, som lanceres for tredje gang snart, denne gang på PlayStation 5, Xbox Series X og Xbox Series S.

Det er særligt PS5- og Xbox Series X-versionen der er i fokus, og nu har GTA-brugeren GTASeries.com gerne ville vise hvor store grafiske forbedringer man kan se frem til. Det belyser de igennem to sammenlignende billeder, hvor denne nye current-gen konsolversion sammenlignes med en PC-version i 4K i såkaldte "MAX SETTINGS".

Du kan se billederne herunder, og selvom at der tydeligvis er snydt lidt i det første, eftersom at der aktivt er flere elementer der kan afgive lys og refleksioner, så tager det sig nu meget godt ud.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold