Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

GTA V på PS5 og Xbox Series lanceres angiveligt til fuld pris med 50% rabat

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rockstar har endnu ikke rigtig ville bekræfte om hvorvidt Grand Theft Auto V, der ankommer på PlayStation 5 og Xbox Series d. 15 marts, lanceres til fuld pris, eller om der snarere er tale om en gratis opdatering til eksisterende ejere.

Men nu har én butikskæde sandsynligvis kommet til at tage bladet fra munden, og det er ikke gode nyheder. Xbox i Australien har (via VGC) afsløret, at spillet lanceres til fuldpris, altså $59.99.

Dog lader det til at der vil være 50% lanceringsrabat, og det fremgår ligeledes fra salgsopstillingen at spillet koster $29.98 frem til d. 14 juni. Alt dette peger i retning af at spillet ikke bliver gratis for nogen, men at selv eksisterende ejere skal af med mindst et par hundrede kroner for den nye version.

Den nye version tilbyder desuden ikke nyt indhold, men i stedet grafiske opgraderinger spredt ud over tre grafikindstillinger.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold