Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Bekræftet: Sådan ser priserne ud på PS5/Xbox Series-udgaven af GTA V

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rockstar har generelt været ret hemmelighedsfulde omkring prissætningen på den seneste udgave af Grand Theft Auto V, og formåede sågar at specificere de grafiske opgraderinger i den nye version uden overhovedet at snakke pris.

Men nu er det endelig blevet slået fast hvad du præcis skal af med. Som VGC kan slå fast, så afhænger det en række faktorer. Har du PlayStation Plus, så lanceres spillet til en pris på $9.99, dog vides det ikke hvor længe dette tilbud gælder. Desuden er GTA Online gratis på PlayStation. Har du ikke PlayStation Plus hedder prisen $39.99 for Story Mode.

Ovre på Xbox Series hedder den ligeledes $39.99 for Story Mode, men et igangværende tilbud, der kører frem til juni, vil koste $19.99. Men GTA Online er ikke gratis på Xbox, så derfor skal du fakturere et ekstra køb ind på $9.99 på den platform. Det vides faktisk endnu ikke om hvorvidt de to, altså Story Mode og Online, faktisk kræver hinanden for at virke. VGC opgør det således:


  • GTA V Story Mode's full price is £34.99 / $39.99 on both PS5 and Xbox Series X|S.

  • PS5 owners with PS Plus can get both Story Mode and GTA Online for £8.75 / $9.99, or just GTA Online for free.

  • Xbox Series X/S owners can get Story Mode for £17.49 / $19.99 and GTA Online for £8.99 / $9.99

  • However, it appears that Story Mode may require GTA Online on Xbox, so the total cost would be £26.48 / $29.98

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold