Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
NBA 2K22

2K sagsøges for brug af Loot Boxes og mikrotransaktioner i NBA 2K-serien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke alle implementeringer af mikrotransaktioner og Loot Boxes der er lige grelle, selvom at man som princip sagtens kan være grundlæggende imod konceptet. Men de fleste kan vist blive enige om, at NBA 2K-serien er blandt de mest glubske hvad det angår, og derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at der nu er et søgsmål der går netop efter denne serie.

Som WCCFTech skriver, så føres der nu en retsag på vegne af en forældre, der har sagsøgt 2K ved Illinois Northern District Court.

Søgsmålet er på 30 sider, og du kan se det hele her. Forælderen argumenterer, igennem sin advokat, at det er den fulde pris der snyder forbrugeren til at tro at man får en komplet pakke:

"The fixed price model, where customers purchase NBA 2K to access its content, is deceptive where customers believe they will have a comprehensive playing experience after their transaction, only to find out the game is littered with microtransactions which are necessary for players, including minors, to advance and compete within the game. [...]"

2K har ikke kommenteret på sagen.

NBA 2K22

Relaterede tekster

0
NBA 2K22 - De nyeste funktioner og opgraderinger

NBA 2K22 - De nyeste funktioner og opgraderinger

PREVIEW. Skrevet af Jakob Hansen

Visual Concepts fortalte os mere om det kommende 2K, der blandt andet byder på forbedret forsvar, eksklusive funktioner til de nye konsoller, og et krydstogt hvor alle uanset platform er inviterede.Indlæser mere indhold