Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Epic Games og Xbox donerer al Fortnite-overskud til Ukraine

Planen gælder de næste to uger frem, og skulle gerne blive til et betragteligt beløb.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ukrainske soldater kæmper lige nu en brav kamp for at enten stoppe eller bare bremse den igangværende invasion fra Rusland, og som hjælp af et utal af spilbranchens virksomheder doneret penge til landet.

Men det kommer muligvis til at håndører ved siden af Epic Games' nyeste initiativ. De har afsløret via deres hjemmeside, at de nu vil donere al overskud fra Fortnite til at hjælpe det ukrainske folk. Det foregår fra nu og frem til d. 3 april.

Det betyder 100% af overskuddet fra alle mikrotransaktioner, Battle Pass-salg og alt derimellem - det hele. Naturligvis skal platformindehaverne også have deres bid af kagen, men spiller på du Xbox, så går pengene ubeskåret til et godtgørende formål. Det ved vi fordi Epic også afslørede via Twitter, at Xbox har opgivet deres platformindehaverpris i samme periode:

"Xbox is joining Epic in support of the people of Ukraine by contributing net proceeds for Fortnite during this time".

Pengene går til organisationer som Direct Relief, Unicef, United Nations World Food Programme, UNHCR og UN Refugee Agency, der leverer "on the ground providing emergency aid, including health support, food and clean water, essential supplies, legal aid, and shelter."

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold