Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Epic fjerner helt byggeri fra Fortnite i den nyeste sæson

Det varer dog tilsyneladende kun en uge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En gang blev det betragtet som værende en afgørende hjørnesten af Fornite, at kunne hurtigt konstruere specifkke trapper, vægge og andre konstruktioner, for at skabe mere dynamik på slagmarken. Men nu har Epic Games besluttet sig for at det er en saga blot, for byggeri er nu fjernet i spillets Battle Royale-del.

Via en pressemeddelelse, der fortæller mere om Chapter 3: Season 2: Resistance, afslører Epic Games at de føler at det er tid at skille sig af med byggeriet.

Indtil videre gælder det kun Default Mode, og du kan stadig finde det som en fast del af spillets Competitive-suite, og naturligvis Creative Mode. Nogle spillere fejrer faktisk denne ændring, eftersom de synes at der bør være mere fokus på skyderier, og afbalanceringen af våben og mekanikker, i stedet for netop byggeri.

Det lader til at dette kun varer en uge.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold