Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Epic Games har samlet $36 millioner til Ukraine igennem Fortnite-overskud på én dag

Vi vidste at det ville være meget, men måske ikke så meget.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi vidste at det nok ville være blandt de absolut største donationsplaner, da Epic Games afslørede at de havde i sinde at donere 100% af overskuddet fra Fortnite via Epic Games Store og Xbox (og bare lidt mindre end 100% på de resterende platforme) til nødhjælpsorganisationer, der lige nu redder liv i det krigsramte Ukraine.

Men det her er alligevel vildt. Bare 24 timer efter at programmet gik i gang, så har Epic Games afsløret, at de har indsamlet over $36 millioner. Dermed er vi kommet rigtig godt fra start, og inden de 14 dage er overstået tænker vi at Epic vil nå at ramme et skyhøjt beløb.

Det fortæller os også, at Epic Games tjener ret mange penge på Fortnite hver eneste dag. Men det vigtigste er naturligvis lige nu at pengene går ubeskåret videre til organisationer som Unicef, WFP og Direct Relief.

Det lader dog til at kommentarfeltet primært består af klager om hvorfor Epic Games ikke udlodder større præmier i deres internationale Fortnite-turneringer.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold