Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Fortnite og Epic Games har samlet over $50 millioner ind til Ukraine

Det blev til $36 millioner på en dag. Hvor meget mon de vil nå inden de 14 dage er omme?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På bare én dag lykkedes det Epic Games, igennem en ambitiøs plan hvor al overskud fra Fortnite doneres direkte til nødhjælpsorganisationer i Ukraine, at indsamle $36 millioner. Nu, på bare tre dage, er det tal blevet ret meget større.

Mere specifikt har Epic Games afsløret, at de nu har indsamlet $50 millioner til Ukraine, der går ubeskåret til et udvalg af organisationer, der hjælper civile i Ukraine. Du kan i øvrigt læse mere om præcis hvordan dette beløb distribueres her.

"As of today, we've raised $50 million USD together in humanitarian relief funds to support people affected by the war in Ukraine," skriver Epic Games via Twitter.

Det her program vil køre i cirka 10 dage endnu.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold