Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil Village

Rygte: Resident Evil Village kommer snart til Xbox Game Pass

Angiveligt løber en lækket aftale mellem Sony og Capcom snart ud, hvilket baner vejen for en lancering på Game Pass.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste års Resident Evil Village var på ingen måde lige så banebrydende som Resident Evil 7: Biohazard, der skiftede seriens traditionelle tredjepersons-perspektiv ud med skræk og rædsler i første person. Spillet formåede dog på kompetent vis at bygge videre på sin forgængers succes, så der er nok en del, der håber på at følgende rygte er sandt.

For et par dage siden spottede den polske hjemmeside XGP, at Resident Evil Village stod som tilgængeligt til Game Pass på deres hjemlands udgave af Microsoft Store. Efter de publicerede nyheden, blev butikssiden hurtigt rettet, men de nåede dog at fange et skærmbillede af siden, som blandt andet Gaming Bolt offentliggjorde.

Microsoft Store har tidligere været en god kilde til tidlige afsløringer. For eksempel kom det på den vis frem et par måneder før den officielle annoncering, at Mass Effect Legendary Edition ville blive tilgængelig på Xbox Game Pass via EA Play.

I de mange dokumenter, der blev lækket fra Capcom sidste år, fremgik det blandt andet, at Capcom og Sony tilsyneladende havde lavet en aftale om, at Resident Evil Village ikke måtte udkomme på en konkurrerende streamingservice/abonnementstjeneste inden for et år. Timingen kunne dermed godt passe, men foreløbigt er det selvfølgelig kun rygter.

Resident Evil Village

Relaterede teksterIndlæser mere indhold