Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rainbow Six: Siege

Rick and Morty rejser til Rainbow Six Siege

Den populære duo er nu tilgængelige som skins i Ubisofts taktiske FPS.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Crossovers i FPS-spil såsom Rambo i Call of Duty og senest Stranger Things i Far Cry 6, har efterhånden nået et punkt, hvor det begynder at blive en smule forudseligt. Det bekymrer dog tilsyneladende ikke Ubisoft, for i den nyeste trailer for Rainbow Six: Siege præsenterer de endnu et par populærkulturelle skikkelser.

Det drejer sig om den skøre duo Rick and Morty, der ofte rejser til andre planeter eller endda dimensioner, og altså nu er drattet ned i den barske shooter Rainbow Six: Siege. Inklusionen af Rick and Morty ligner kulminationen på et længere samarbejde med Adult Swim, hvor der er blevet lanceret skins, våbenopgraderinger og meget mere baseret på den populære animationsserie.

For at få adgang til Rick skal man købe hans skin som klassen Doc, mens at Fuze kan klæde sig ud som Morty. Der er dog ikke tale om skins, der udskifter hele karakteren, men snarere masker, hvilket blot får karakterne til at fremgår endnu mere bizzare!

Du kan se Rick and Morty i action herunder.

HQ
Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold