Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Subnautica

Et nyt Subnautica lader til at være under udvikling

De har også en ny IP, der forventes at blive lanceret i år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har vidst i noget tid, at udvikleren bag Subnautica, Unknown Worlds, har arbejdet på en helt ny science fiction-baseret IP, som forventes at ankomme via Early Access en gang i løbet af 2022. Men samtidig med det har studiet kapaciteten til at have to aktive projekter på én gang, og alt tyder nu på at det andet spil er en direkte efterfølger til Subnautica.

Og det ved vi faktisk på grund af kommunikation fra Unknown Worlds selv. De har udgivet en besked via Twitter, hvor de leder efter ansatte til et nyt Subnautica:

"We're seeking a Senior Narrative Designer to work with us to help shape the next game in the Subnautica universe! Come and join our fully remote studio and let's make great games together. Check out the full job description here"

Det virker som om at de stadig er i præproduktion, så du skal ikke forvente at se det lige foreløbig.

Subnautica

Relaterede teksterIndlæser mere indhold