Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Den første Cyberpunk 2077-udvidelse kommer først i 2023

Vi kommer til at gå hele året uden en af de kommende udvidelser til spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har været planen fra start af, at CD Projekt RED løbende skulle udvide Cyberpunk 2077 med store udvidelser, og der er fortsat mindst et par stykker af disse i støbeskeen. Men de tager åbenbart lang tid at bygge, så lang tid så at selvom at spillet udkom i december 2020, så får vi ingen af dem i 2022.

Det blev først afsløret via studiets seneste finansrapport, og senere hen slået fast via Twitter, at vi skal vente til engang i 2023, før vi ser nyt indhold i spillet:

"As it was mentioned in @CDPROJEKTRED_IR financial call moments ago, Cyberpunk 2077's upcoming expansion will arrive in 2023. Please stay tuned for more details coming later this year 🦾"

Der står dog, og det er værd at bide mærke i, at vi kommer til at lære mere konkret om indholdet i år.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold