Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077-udvidelse vil byde på en helt ny historie

Vi får tilsyneladende én stor udvidelse og adskillige andre stykker DLC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nej, vi kommer ikke til at se en lancering af større Cyberpunk 2077-udvidelser i 2022, og må i stedet vente til 2023 for at kunne prøve det nye indhold. Heldigvis lader CD Projekt RED til at være lidt mere åbne omkring hvad vi kan forvente, og de bekræfter nu noget vi alle gik og håbede på.

Som VGC skriver, så har CFO Piotr Nielubowicz bekræftet overfor CD Projekt RED's investorer, at udvidelserne vil byde på helt nye historier, eller kampagner om man vil:

"For everyone who has already walked the streets of Night City - we're working on further DLCs as well as on a major expansion featuring a new storyline."

Det er dog sjovt at han kun nævner én signifikant udvidelse, hvorimod der tidligere har været tale om adskillige. Dog henviser han her til "further DLC's".

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold