Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CD Projekt RED forklarer lige igen hvor mange der reelt set arbejder på Cyberpunk 2077-indhold

Den seneste investorrapport skabte forvirring om holdets størrelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne CD Projekt RED forklare lidt mere om deres fremtidsplaner, og kunne i den forbindelse fremvise en grafik der repræsenterer hvor mange medarbejdere der aktivt arbejder på de forskellige projekter der er i støbeskeen.

Den grafik viste at bare en lille del af studiets samlede antal udviklere arbejder på den kommende udvidelse til Cyberpunk 2077, der i øvrigt ikke ankommer før 2023. Det viser sig dog at virkeligheden ser lidt anderledes ud. I en meddelelse på Twitter forklarer CD Projekt RED at der er fejl i grafikken, og at størstedelen fortsat arbejder på Cyberpunk 2077, ikke på eksempelvis The Witcher 4.

"Unfortunately, there was an error in the legend to the chart which presented our team allocation in FY2021 presentation. Obviously - as was said during the call - the biggest part of our team is currently working on the Cyberpunk 2077 expansion. "

Så er den vist også slået fast.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold