Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Warzone

Call of Duty har mistet 50 millioner spillere

Både Warzone og Vanguard lider.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty-serien bløder generelt aktive spillere, det er ret tydeligt at se i den nyeste kvartalsrapport henvendt investorer hos Activision Blizzard. Selvom at der er store planer for seriens fremtid via blandt andet en efterfølger til Warzone, og Modern Warfare II, så er situationen lige nu lidt skæv.

Aktive brugere faldt stødt igennem hele 2021 og ind i 2022. I 2021 ramte serien bredt, altså hvor tallene fra Warzone og resterende spil lægges sammen, 150 millioner spillere, men de har nu mistet cirka 50 millioner af disse på et år.

Nu har Call of Duty-universet cirka 100 millioner aktive spillere, der selvfølgelig fortsat er en del, men det er også et gigantisk fald, og Activision påtaler dette som værende et resultat af Call of Duty: Vanguards skuffende salg, samt "lower engagement" i Call of Duty: Warzone.

Igen, så er der planer om at adressere dette fald.

Call of Duty: Warzone

Relaterede teksterIndlæser mere indhold