Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

EA kigger på "det langsigtede perspektiv" med Battlefield 2042

Alle kan vist blive enige om at lanceringen virkelig ikke er gået efter planen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at de første nyheder fra Battlefield 2042 var relativt betryggende, altså at det fossede ind med spillere, så døde det momentum lynhurtigt, og i dag er der knapt nok spillere, i hvert fald på PC, til at starte nok kampe.

Ikke bare det, DICE har også haft svært ved at rette fejl i tide, og har endnu ikke sat en konkret dato på hvornår nyt indhold introduceres. For nylig afholdte EA et kvartalsmøde med deres investorer, og her sagde Andrew Wilson, CEO, at de dog kigger på et mere langsigtet perspektiv:

"No, and again, we take the long view here. This is one of the great franchises of our industry, built by one of the great teams in the industry, and our expectations are it's going to continue to grow and be a really important part of our portfolio for many, many years to come."

Det skal dog siges at forskellige rygter har peget imod at DICE allerede arbejder på et nyt Battlefield.

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold