Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Indiana Jones

Rygte: Xbox arbejder på "adskillige" Disney-ejede licensspil

Vi kender allerede til Indiana Jones, der er er under udvikling hos Machine Games.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For lang tid siden efterhånden, så løftede svenske Machine Games, der tidligere har stået for Wolfenstein, sløret for deres nyeste projekt, et spil baseret på Indiana Jones. Det er naturligvis en licens Disney ejer, men et nyt rygte siger at dette ikke er det eneste Disney-licensspil, som Xbox-familien af studier arbejder på.

Insider Timur22 lod til at hentyde til at der er er flere lignende projekter under udvikling via en afstemning på Twitter, men her skulle den professionelle esportskommentator, Joey McDermott, slå fast hans kilde siger, at det netop er tilfældet.

Og da han blev udspurgt om denne kilde slog han fast, at det var præcis den samme som afslørede overfor Jeff Grubb, at Microsoft ville afholde et "Welcome to the Family" event efter købet på Bethesda en hel måned inden den officielle bekræftelse:

Tag naturligvis det hele med et gran salt.

Indiana Jones

Relaterede teksterIndlæser mere indhold