Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Rygte: Nyt Battlefield-spil sigter efter lancering i 2024

Men hvad så med Battlefield 2042, hvor EA ser på "det lange perspektiv"?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig sagde CEO Andrew Wilson, at EA kiggede mere på det "langsigtede perspektiv" i forhold til Battlefield 2042, men skal man tro et nyt rygte, så arbejdes der allerede hårdt på at direkte erstatte spillet.

Insider Tom Henderson kan fortælle, via WhatIfGaming, at en titel allerede er under udvikling, og at denne står til at blive lanceret i 2024. Henderson har tidligere slået fast at spillet, på et tidspunkt, kunne blive beskrevet som en "Hero Shooter", og at spillet igen forgår i en futuristisk setting ala 2042.

Det kan ikke komme om nogen overraskelse, eftersom Wilson selv slog fast for noget tid siden, at et nyt Battlefield-spil hvert andet år "ville give mening".

Hvad håber du på fra et nyt Battlefield?

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold