Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Netflix overvejer angiveligt livestreamingtjeneste

De kæmper efter at kunne præstere vækst igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Skulle du ikke have hørt det, så er Netflix lidt på spanden. Jo, de hev milliardoverskud hjem i sidste kvartal, men de mistede 200.000 abonnenter, så investorer er naturligvis nu bange for at den såkaldte "honeymoon phase" er slut, og at det vil være svært for virksomheden at vokse i samme tempo herfra.

Så hvad gør de? Jo, der er naturligvis fokus på mobilspil, og et slag imod kontodeling fremadrettet. Men de overvejer angiveligt også en livestreamingtjeneste. I en artikel ovre hos Deadline fremgår det, at Netflix lige nu er ved at planlægge at tilføje en form for livestreaming til deres platform.

"It would mean that Netflix would be able to use it for live voting for competition series and talent contests such as its upcoming dance competition series Dance 100 from The Circle producer Studio Lambert."

Det lader til at det primært er til eksempelvis standup shows og andre programmer der låner sig bedre til et live-format.

Tror du at det kan blive en succes?

Netflix overvejer angiveligt livestreamingtjeneste


Indlæser mere indhold