Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

EA betragter tilsyneladende ikke Battlefield 2042 som et "aktivt spil"

I deres nyeste finansrapport nævner de ikke spillet en eneste gang, faktisk.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battlefield 2042 ankom tilbage i oktober, og står til at få sin første sæson fyldt med indhold her til juni. Men spillerantallet har været faldende siden begyndelsen, og faktisk er der flere der aktivt spiller Battlefield V, end der er spiller det endnu nyere 2042.

EA har tidligere slået fast at de indtager et mere langsigtet perspektiv med titlen, men overfor deres investorer har piben en lidt anden lyd. For nylig fremlagde de deres kvartalsrapport, og her lagde VG247 mærke til at Battlefield 2042 ikke indgår én... eneste... gang.

Faktisk er der en del af rapporten der taler om udgiverens "aktive spil", og på den liste finder du heller ikke Battlefield 2042, men i stedet Battlefield V, der fortsat betragtes som "aktivt".

Investorerne nævnte dog spillet, og her slog CEO Andrew Wilson al snak ned om spillet ved at sige:

"We need to get to a place where we feel like we're in the right place with the core experience and with the core game."

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold