Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Battlefield 2042's første sæson lander i juni

Faktisk ankommer det "tidligt" i juni måned.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battlefield 2042 ankom helt tilbage i oktober, og fra start af var der mange der påpegede, at spillet manglede indhold, og derigennem også variation. Siden da har DICE først og fremmest fokuseret på rettelser, og det er kommet på bekostning af nyt indhold.

Ser her cirka otte måneder efter lanceringen, så står den første sæson af nyt indhold til at begynde. Via spillets hjemmeside har DICE slået fast, at den nye sæson lander i juni måned.

"Up next in our update schedule is the release of Season 1, currently set for release in early June. We'll be back with a full overview and Update Notes closer to its release."

Vi ved altså ikke hvad den her sæson reelt set tilføjer.

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold