Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pro Evolution Soccer 2013

PES 2013: De første detaljer

Sådan bliver Konamis nyeste fodboldspil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Konami har i dag løftet sløret for hvad vi kan forvente os af årets afsnit i PES-serien, altså Pro Evolution Soccer 2013.

Spillet skal udgives til et stort antal forskellige platforme (se listen til højre), og i årets udgave loves der adskillige ændringer i specielt tre forskellige kategorier: PES Full Control, Player ID og Proactive AI.

"PES Full Control" er et ny berøringssystem som inkluderer alt fra kontrollen med bolden, afleveringer, skud, driblinger og forsvarsspil. Hastighederne på driblingerne er blevet justeret ned, og et system hvor man kan drible bolden i 360 grader er blevet inkluderet. Samtidigt er 100% manuel kontrol over både skud og afleveringer nu en mulighed, mens forsvarspillet vil belønne spillere som positionerer sig rigtigt.

"Player ID" er et system som gør alle spillerne genkendelige i både spillestil, løbsteknik og favoritdriblinger. Hensigten er at skabe realistisk individualitet på banen, og det betyder at også målmændene er inkluderet.

"ProActive AI" forsøger at øge realismen ved hjælp af en kraftig forbedret kunstig intelligens hos både med- og modspillere. Fokusset skulle her være lagt på blandt andet modangreb og målmands-spil.

- Fodbold handler om at skabe magi ved hjælp af færdigheder og præcision, og dette er også visionen for PES 2013. Nye folk hos udvikleren og en mængde nye, interessante ideer vil puste nyt liv i PES-serien. Vi glæder os til at vise mere fra spillet i løbet af de kommende måneder, kommenterer Konami.

Pro Evolution Soccer 2013
Pro Evolution Soccer 2013
HQ

Relaterede tekster

Pro Evolution Soccer 2013Score

Pro Evolution Soccer 2013

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

Pro Evolution 2013 lægger op til kamp med FIFA 13, men hvilken vinder? Jonas tager atter engang fodboldstøvlerne på og spiller.Indlæser mere indhold