Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Miyazaki afslører hvilken Elden Ring-boss der er hans favorit

Godrick the Grafted!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dem herinde der har spillet Elden Ring har sikkert udforsket hver eneste afkrog efterhånden, og har deres egne tanker om hvilke bosser der er designet bedst. Men hvad synes selve instruktøren bag? Ja, det ved vi faktisk nu via et interview med den officielle japanske Xbox-hjemmeside, hvor instruktør Hidetaka Miyazaki fortæller lidt om sin egen oplevelse af spillet.

Interviewet er desværre på japansk, men han afslører dog at det er Godrick the Grafted og Rykard the Lord of Blasphemy der er blandt hans absolutte favoritter.

Desuden slår han også fast at blandt andet Elder Scrolls-serien, The Witcher 3: Wild Hunt og The Legend of Zelda: Breath of the Wild var blandt inspirationskilderne.

Hvilken boss er din favorit?

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold