Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Battlefield 2042 Season One: Zero Hour starter torsdag

Et nyt map, nye våben og en ny Specialist - blandt andet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA og DICE er langt om længe parate til at udtale sig konkret om den første sæson af Battlefield 2042, og spillere verden over kan meget snart opleve det nye indhold. Den hedder "Season One: Zero Hour", og denne store opdatering tilføjer nyt indhold i form af et vertikalt map ved navn Exposure, en ny Specialist ved navn Lis - og det hele sker allerede torsdag.

Exposure foregår i det canadiske vildnis, og her skal du enten kæmpe på klippeskrante eller i snævre korridorer. Desuden tilføjer Zero Hour også helikoptere.

Den nye karakter, Lis, har en eksplosiv gadget ved navn G-84 TGM, et guidet missil, der kan gøre seriøs skade på tunge køretøjer. Desuden tilføjes der også Ghostmaker R10, en armbrøst, en BSV-M riffel og en Smoke Grenade Launcher.

HQ
Battlefield 2042Battlefield 2042
Battlefield 2042Battlefield 2042
HQ
HQ

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold