Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

EA og DICE er ved at "forlade skuden" på Battlefield 2042

Det er dog ikke hvad EA selv har insinueret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA og DICE var hurtige til at slå fast, i adskillige omgange, at de kigger på det langsigtede perspektiv med Battlefield 2042, og at der er planer om at introducere opdateringer og rettelser, der skal bjerge den synkende skude. Men det er virkelig ikke hvad insider Jeff Grubb har hørt, for han har hørt at de forlader skuden i stedet.

I den seneste udgave af hans show, Grubbsnax, fortæller Grubb at han har hørt at holdet bag er ved at skifte fokus til udviklingen af det næste kapitel i serien, og at Battlefield 2042 vil blive forladt.

"This game is basically down to a skeleton crew. It's down to like the bare bones and those people are specifically just working on the promised additional seasons that the game needs to meet the requirements of the high-end version that it sold. It's abandon ship time. The skeleton crew is working to pump that stuff out the fastest and the cheapest it possibly can."

EA og DICE har lovet fire sæsoner i spillet, og har desuden benægtet Grubbs ord via Twitter

Battlefield 2042

>

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold