Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo Immortal

Diablo Immortal har nu Blizzards laveste Metacritic-brugerscore nogensinde

Synes du at det er fortjent?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Diablo Immortal er blevet endnu et eksempel på hvordan Loot Boxes opfattes i det generelle samfund, og grundet IP'ens popularitet har også mainstream-medier samlet op på historien. Alt dette har resulteret i at spillets brugerscore på Metacritic er styrtdykket midt i beskyldninger om "pay-to-win"-mekanikker.

Faktisk, som VGC skriver, er spillet nu Blizzards laveste brugerscore på platformen nogensinde med en gennemsnitlig score på 0.5 ud af 10 med næsten 2500 anmeldelser.

Den plads deler spillet dog med Classic-versionen af The Burning Crusade, der ligeledes sidder på 0.5, men Immortal har dog flere negative anmeldelser med 95.5% overfor 94.6%, desuden er der kun 371 anmeldelser på Crusade.

Dette kommer efter verdensomspændende kritik af spillets monetariseringsstrategi. Vi synes fortsat let at man kan spille spillet uden at bruge en eneste krone, og du kan jo læse vores anmeldelse, og som den afspejler din oplevelse.

Diablo Immortal

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold