Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Det næste Battlefield har tilsyneladende en singleplayer-kampagne

I Battlefield 2042 måtte vi netop undvære sådan en.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

DICE valgte helt at droppe en dedikeret singleplayer-kampagne i Battlefield 2042, og selvom at mange mest af alt er skuffede over det indhold der var i spillet, snarere end det der ikke var, så er der også nogle der savnede en gammeldags kampagne.

Men sådan en lader altså til at vende tilbage. Et jobopslag på EA's hjemmeside leder efter en Design Director hos DICE i Seattle, hvor Halo-medskaber Marcus Lehto arbejder. Her fremgår det at denne ansattes job bliver "to embrace the core tenets of the Battlefield franchise and make sure they are woven through all layers of a masterfully designed single player campaign."

Ja, det lyder altså som en reel singleplayer-kampagne, ikke? Naturligvis har hverken EA eller DICE kommenteret på det her endnu, og deres officielle position er stadig at de vil forsøge at redde Battlefield 2042.

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold