Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo Immortal

Diablo Immortal har foreløbigt tjent næsten 50 millioner dollars

Spillet hiver mere end $1 million ind om dagen i mikrotransaktioner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med Diablo Immortal har Blizzard endnu engang formået at træde flere af deres fans over tæerne. For godt nok er der tale om et veldesignet og underholdende spil, men de forskellige mikrotransaktioner er så snedigt designet, at man skulle tro djævlen selv havde haft en finger med i spillet.

Men hvis Blizzard har lavet en faustisk aftale, så har den foreløbigt betalt sig. Ifølge MobileGamer.biz har Diablo Immortal foreløbigt indtjent $49 millioner. Det svarer til over $1 million om dagen, da spillet udkom d. 2. juni til PC og mobile enheder.

Siden lanceringen er Diablo Immortal også blevet downloadet mere end 10 millioner gange, hvilket gør det til den mest succesfulde lancering i seriens historie, baseret på antal spillere alene - måske ikke så overraskende, med tanke på at spillet er gratis at downloade.

Tallene kommer fra siden AppMagic og inkluderer ikke Apple og Googles 30% kommission for salg på deres enheder, så spillets omsætning må antages at være noget højere.

Diablo Immortal

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold