Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Nacon Connect byder på Robocop, Gollum og hurtige biler

Den franske udgiver vil også præsentere fem "eksklusive afsløringer."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Franske Nacon, der tidligere gik under navnet Big Ben, har efterhånden en del europæiske udviklere under deres vinger. Så selv om der ikke ligefrem er tale om en Nintendo Direct eller en Ubisoft Forward, kan det måske alligevel betale sig at følge med, når de i overmorgen, d. 7. juli, præsenterer deres Nacon Connect.

I alt vil hele 17 spil blive fremvist, heriblandt fem "eksklusive afsløringer." Blandt de allerede afslørede titler er The Lord of the Rings: Gollum fra tyske Daedalic Entertainment. Studiet er bedst kendt for deres point-and-click eventyr, men denne gange forsøger de sig med et tredjepersons stealthspil, hvilket du kan læse mere om i vores preview.

Vi holder også et vågent øje med Test Drive Unlimited: Solar Crown, det første nye spil i racerserien siden 2011, og RoboCop: Rogue City, et nyt skydespil fra det polske studie bag det overraskende kompetente Terminator: Resistance.

Du kan følge med på YouTube fra på torsdag kl. 19.

Nacon Connect byder på Robocop, Gollum og hurtige biler


Indlæser mere indhold