Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
What Remains of Edith Finch

What Remains of Edith Finch er blevet aldersvurderet til PS5 og Xbox Series X

Et af 2017's bedste spil ser ud til få en dedikeret version til de nyeste konsoller.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Unfinished Swan var et fremragende debutspil der med kreativt design og en rørende fortælling illustrerede, at man fremover skulle holde vågent øje med udvikleren Giant Sparrow.

Det var dog først med What Remains of Edith Finch, at det californiske studie for alvor slog igennem, men det var til gængæld også med et brag. Det unikke spil har vundet flere priser siden lanceringen tilbage i 2017, og snart kan vi se frem til endnu flottere versioner af det smukke førstepersons-eventyr.

Twisted Voxel skriver, at en PlayStation 5 og Xbox Series X version af spillet er blevet aldersvurderet af det taiwanesiske Game Rating Board. Det betyder ofte, at en lancering er lige oppe over, så vi kan sandsynligvis se frem til en officiel annoncering inden længe.

What Remains of Edith Finch

Relaterede tekster

5
What Remains of Edith Finch

What Remains of Edith Finch

PREVIEW. Skrevet af Anders Baad Mai

Udvikleren af The Unfinished Swan, Giant Sparrow, er tilbage med deres næste spil. Ambitionerne er højere men DNA'et er stadig det samme.Indlæser mere indhold