Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Valkyrie Elysium

Square Enix afslører hvornår Valkyrie Elysium udkommer

Rollespillet udkommer både til PlayStation og (en smule forsinket) til PC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Valkyrie Profile er lidt af en kultklassiker, og JRPG-spillet skiller sig da også ud fra mange af sine genrefæller ved et unikt fokus på nordisk mytologi. På trods af dette, er seriens fans ikke ligefrem blevet forkælet med mange lanceringer, og den seneste udgivelse ligger helt tilbage i 2009 med Valkyrie Profile: Covenant of the Plume til Nintendo DS, hvis man ser bort fra et mobil-spin off.

Senere på året får vi dog endelig en fuldbyrdet efterfølger i form af Valkyrie Elysium, der udkommer til PS4, PS5 og PC. For nyligt fik spillet en ny trailer, og her blev det afsløret præcist, hvornår spillet udkommer til de forskellige platforme.

Valkyrie Elysium udkommer d. 29. september til PS4 og PS5, mens at PC-spillere må væbne sig med en smule mere tålmodighed - først d. 11. november bliver spillet tilgængeligt på Steam.

HQ
Valkyrie Elysium

Relaterede teksterIndlæser mere indhold