Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lollipop Chainsaw Remake

Hverken James Gunn eller Suda51 er involveret i Lollipop Chainsaw Remake

Guardian of the Galaxy-instruktøren og den excentriske spilskaber var en vigtig del af den originale udgivelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

I går blev en ny remake af det skøre actionspil Lollipop Chainsaw annonceret. Bag spillet står originalens executive producer Yoshimi Yasuda og hans studie Dragami Games, der tidligere på året købte rettighederne til licensen.

Da spillet i sin tid udkom, var et vigtigt element i markedsføringen, at spillets instruktør var excentriske Suda51, mens at Hollywood instruktøren James Gunn skrev dele af manuskriptet.

Desværre er ingen af de to "Twisted Minds", som den oprindelige lancerings bagside kaldte dem, involveret i den nye remake. Det fortæller de hver især på Twitter.

Den originale udvikler Grasshopper Manufacture er heller ikke involveret i produktionen på nogen måde, så det er måske en god ide at temperere sine forventninger en anelse, hvis man ser frem til Lollipop Chainsaw Remake.

Lollipop Chainsaw Remake

Relaterede teksterIndlæser mere indhold