Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Matrix Awakens

The Matrix Awakens fjernes snart fra digitale butikssider

Du kan dog stadig nå at downloade den gratis techdemo.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i december udgav Epic Games den interaktive techdemo The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience. Spillet var en slags reklame for den på det tidspunkt biografaktuelle The Matrix 4: Resurrections, men skulle samtidig fungere som et vindue til, hvilke teknologiske landvindinger spilmotoren Unreal Enginine 5 kan levere på de nye konsoller.

Måske har du allerede prøvet kræfter med demoen, men er det ikke tilfældet, så skal du snart slå til. På spillets officielle hjemmeside står der, at The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience fjernes fra de digitale butikssider lørdag d. 9. juli.

Downloader du demoen inden da, vil du stadig være i stand til at hente den til din konto fremover, men når du det ikke, er chancen umiddelbart forpasset.

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience kan downloades gratis til PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

The Matrix Awakens

Relaterede teksterIndlæser mere indhold