Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War: Ragnarök

Se indholdet af God of War: Ragnaröks Collector's Edition

Boksen indeholder godt nyt til fans af Thor.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

God of War: Ragnarök fik i går endelig en officiel udgivelsesdato, og vi ved nu, at spillet udkommer til PS4 og PS5 d. 9. oktober 2022.

Efterfølgeren til God of War bliver uden tvivl et af årets største spil, så sandsynligvis bliver spillets Collector's Edition også ganske eftertragtet blandt seriens mange fans.

Er du selv en af dem, der overvejer at investere i spillets samlerudgave, så kan du i videoen herunder se nærmere på, hvad den store boks indeholder. Vil du have et hurtigt overblik, har vi også inkluderet et billede herunder med alt indeholdet.

Bag udpakningen står Ryan Hurst, der spiller Thor i God of War: Ragnarök, og spillets art director Rafael Grassetti. Førstnævnte bliver meget begejstret, da han "opdager" at samlerudgaven blandt andet indeholder Thors hammer Mjølner.

HQ
God of War: Ragnarök

Relaterede teksterIndlæser mere indhold