Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Apex Legends

Respawn arbejder på et singleplayer Apex Legends

Nye jobopslag afslører "Apex Universe FPS Incubation title"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn Entertainment har siden debuten med Titanfall haft stor succes med en række spil, og det gælder ikke mindst deres free-to-play battle royale FPS Apex Legends. Siden lanceringen tilbage i 2019 har spillet indtjent mere end 2 milliarder dollars, og nu bliver spillets univers yderligere udvidet.

Overraskende nok drejer det sig ikke om endnu en multiplayer-titel, men i stedet et singleplayer-spil sat i det farverige univers, som Apex Legends i øvrigt deler med Titanfall.

Ud fra jobopslag fundet af Dexerto fremgår det, at Respawn i øjeblikket leder efter en senior engine/systems designer til en "Apex Universe FPS Incubation title." Andre opslag kalder projektet et "brand new Respawn single-player adventure."

Respawn er et af de studier, der både mestre multiplayer (Apex Legends, Titanfall) og singleplayer (Star Wars Jedi: Fallen Order, kampagnen i Titanfall 2), så det bliver spændende at se, hvad de opnår det med nye projekt.

Udover det nye Apex Legends-spil arbejder Respawn i øjeblikket på Star Wars Jedi: Survivor, der står til at udkomme i 2023, samt et par andre unavngivne Star Wars-projekter.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold