Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bayonetta 3

Bayonetta 3 får aldersvurdering af både PEGI og ESRB

En udgivelse virker nu tæt på for det længe ventede actionspil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Bayonetta 3 blev annonceret helt tilbage ved E3 2017, så har der i lange perioder været helt stille omkring spillet, og det var først sidste år, at Platinum Games og Nintendo for alvor begyndte at vise det kommende actionspil frem.

Nu ser det dog ud til, at den lange ventetid snart er ovre. Bayonetta 3 er nemlig blevet aldersvurderet i både USA og Europa, hvilket blev spottet af brugeren vestan ovre på Resetera.

Ikke overraskende er spillet blevet vurderet til M (Mature) af amerikanske ESRB, mens at PEGI i Europa har givet spillet mærkatet 18. Det mest interessante ved aldersvurderingen er imidlertid, at censorerne skal spille den endegyldige version af spillet for at komme med en retmæssig vurdering, og derfor følger udgivelser ofte lige i hælene på aldersvurderingen.

Bayonetta 3 står foreløbigt til at udkomme på et uspecificeret tidspunkt i 2022.

HQ
Bayonetta 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold