Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

Fans af Halo Infinite kan nu forudbestille eksklusiv figur baseret på in game-event

Helt billig er den 25 centimer høje figur dog ikke.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Halo Infinite er langt fra noget dårligt spil (vi var faktisk ret begejstret i vores anmeldelse af kampagnen), mens spillets hjerteblod, dets multiplayer mode, er aldrig rigtigt kommet ordentligt fra land. Vi kan dog ikke klage over begivenheden Fracture: Tenrai, der tilføjede samuraiinspireret indhold til den episke rumsaga.

Microsoft er vist også selv ret stolte over begivenheden, for nu lancerer de en eksklusiv Spartan-figur baseret på rustningerne Chonmage og Yokai. Der er tale om en begrænset figur, der vil blive produceret i 2.500 eksemplarer.

Halo Infinite: Spartan Chonmage/Yokai Statue er 25 centimeter høj og inkluderer udskiftelige hjelme og våben. Figuren kan købes på Xbox Gear Shop og vil koste 935 kroner minus fragt, når den lanceres i december 2022.

Halo Infinite
Halo InfiniteHalo Infinite
Halo InfiniteHalo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold