Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Are You Smarter Than A 5th Grader
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   God of War: Ragnarök

   Scalpers har kastet sig over God of War: Ragnarök Collector's Edition

   Mange steder står samlerudgaven nu til det tredobbelte af standardprisen.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   For et par dage siden skrev vi om den flotte Collector's Edition til God of War: Ragnarök, der blandt andet inkluderer en model af Thors Hammer.

   Desværre virker det til, at samlerudgaven, her blot et par dage efter den blev sat til salg, allerede er blevet udsolgt mange steder, blandt andet takket være de såkaldte scalpers.

   VGC skriver, at i både Australien og Storbritanien er samlerudgaven næsten ikke til at få nogle steder for de omtrent £200, som standardprisen lyder. I stedet kan den anskaffes på mange auktionssider til omtrent det tredobbelte.

   Scalper oversættes på dansk ofte som billethaj, men nu er det ikke kun adgang til koncerter og sportsarrangementer, man kan købe for overpris gennem tredjeparter. Flere er begyndt at spekulere i den store efterspørgsel efter konsoller eller luksusudgaver af spil, hvilket desværre gør det vanskeligt for den almene forbruger at komme til fadet.

   God of War: Ragnarök

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold