Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Are You Smarter Than A 5th Grader
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Back 4 Blood

   Udvikler antyder ny historieudvidelse til Back 4 Blood

   En femte akt er under opsejling.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Tilbage i april fik den intense co-op shooter Back 4 Blood en større opdatering kaldet Tunnels of Terror.

   Udvikleren Turtle Rock Studios arbejder for tiden på endnu en udvidelse, og desværre er de endnu ikke helt klar til at præsentere en udgivelsesdato. Som et plaster på zombiebidet mere end antyder de dog, at der bliver tale om en ny udvidelse til spillets historie.

   Back 4 Blood har fire akter i spillets kampagne, der kan gennemføres både alene og sammen med andre spillere, så vi går stærkt ud fra, at de med "Act like we're 5" referer til endnu et kapitel.

   Du kan læse vores anmeldelse af den seneste udvidelse til spillet her.

   Back 4 Blood

   Relaterede tekster

   5
   Back 4 BloodScore

   Back 4 Blood

   ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

   Turtle Rock har haft nogle svære år, men denne spirituelle efterfølger til Left 4 Dead er den triumf de og vi har ventet på.   Indlæser mere indhold