Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 23

FIFA 23 bekræfter tilsyneladende kvindeligaer med ny forside

EA begynder promoveringen af deres sidste spil, som bærer FIFA-navnet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De første detaljer om det kommende FIFA 23 er blevet afsløret, da EA har præsenteret coveret på spillets "Ultimate Edition."

Forsiden prydes dette år - igen - af Paris Saint Germains stjerneangriber Kylian Mbappé. Det er tredje år i træk af den franske angriber er på forsiden af FIFA.

Ny er til gengæld australske Samantha Kerr, der gør Mbappé selskab på forsiden. Den australske spiller, der til dagligt spiller for Chelsea i Women's Super League bliver den første kvindelige spiller på forsiden at et FIFA.

Da Kerr optræder i sin Chelsea-trøje og ikke landsholdstrøjen, ligner det en bekræftelse af de rygter, der tidligere har gået om, at FIFA 23 for første gang vil inkludere kvindelige klubhold.

Kvindelige landshold blev inkluderet tilbage i FIFA 16, men på trods af, at licenser til kvindelige turneringer og hold koster en brøkdel af deres mandlige modstykke, har EA indtil nu været uvillige til rent faktisk at inkludere mere meningsfyldt indhold på kvindesiden.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold