Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Persona 5

Persona 5 Royal kan ikke opgraderes gratis til en PS5-version

Eksisterende ejere af spillet får ej heller rabat på den nye version.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til efteråret udkommer Persona 5 Royal til Xbox, Nintendo Switch og PC, hvilket for serien bliver enden på årtiers konsoleksklusivitet til PlayStation (hvis man ser bort fra spinoffs som Persona 4: Arena og Persona 5 Strikers).

PlayStation-fans har dog også lidt at glæde sig til, da Persona 5 Royal i forbindelse med de nye udgivelser får en dedikeret version til PS5. Desværre skal du ikke regne med, at få den opgraderede version foræret gratis eller til nedsat pris, hvis du i forvejen ejer spillet til PS4. Det meddeler Atlus på en FAQ omkring spillets kommende versioner ifølge Gamingbolt.

Gratis (eller markant nedsatte) opgraderinger fra den forrige konsolgeneration til den nuværende er ellers blevet en ret udbredt praksis, men det bliver der altså ikke tale om i dette tilfælde. Til gengæld kan man så glæde sig over, at Persona 5 Royal trods alt kan spilles bagudkompatibelt på PlayStation 5.

Persona 5 udkom oprindeligt til PlayStation 3 og PlayStation 4 tilbage i 2017 (2016 i Japan), så spillet hviler efterhånden på et ældre fundament.

Persona 5

Relaterede teksterIndlæser mere indhold