Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row

Saints Row får cross-play mellem konsolgenerationer

Men ikke på tværs af platforme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kommende Saints Row indeholder ligesom tidligere kapitler i serien muligheden for at spille online co-op med en kammerat og dermed fordoble dit destruktive potentiale. Og selvom dine venner endnu ikke har fået købt en ny konsol (eller det er dig, der er blevet efterladt på de ældre platforme), så vil I stadig kunne spille sammen. Det fortæller spillets udgiver, Deep Silver, til Gamesradar.

Det bliver dog ikke muligt at spille sammen på tværs af PlayStation og Xbox, ligesom det heller ikke er bekræftet, hvordan mulighederne ser ud for PC-versionen (og Goggle Stadia for den sags skyld).

"So Xbox One to Xbox Series X/S co-op is doable, and PS4 to PS5 is too - but not cross-console play," fortæller en talsperson for Deep Silver.

Saints Row byder på masser af open world-action, når det udkommer den 23. august. Du kan læse mere om spillet her.

Saints Row

Relaterede teksterIndlæser mere indhold