Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Roller Champions

Ubisoft: Roller Champions bliver ikke aflyst

Men den nuværende sæson forlænges, så der er tid til at udbedre fejl og mangler.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går gik der rygter om, at F2P-spillet Roller Champions ville blive aflyst allerede efter sin tredje sæson. Det har nu fået udvikleren Ubisoft til at reagere.

"Let's clear it out of the way first, Roller Champions isn't getting cancelled, and Ubisoft fully supports it. You can rest assured we'll keep you updated as we roll forward," skriver udvikleren på Twitter og afviser dermed rygterne om en snarlig aflysning.

Selvom Ubisoft ikke kommer til at lægge spillet på hylden lige foreløbig, så indrømmer de dog, at deres planer om nye sæsoner hver anden måned indtil videre har vist sig at være for ambitiøse. Spillets nuværende sæson, Disco Fever, bliver derfor forlænget på ubestemt tid, hvilket ifølge Ubisoft har to årsager.

Først og fremmest vil de arbejde på at introducere "cross-invites." Roller Champions understøtter cross-play, men du har ikke muligheden for at invitere dine venner fra andre platforme til en kamp, så funktionen har foreløbigt ikke anden effekt end at sikre hurtigere match making.

Dernæst vil Ubisoft arbejde på at udbedre flere "irritationsmomenter" for at skabe den bedst mulige grundoplevelse, inden en ny sæson begynder.

Roller Champions

Relaterede tekster

0
Roller ChampionsScore

Roller Champions

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tre år efter den originale afsløring er Ubisoft endelig klar, og heldigvis er Roller Champions sjovt det meste af tiden.Indlæser mere indhold