Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

Halo Infinite kommer ikke til at inkludere matchmaking i kampagne-co-op

I stedet anbefales det, at du selv finder nye venner online.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter mere end et halvt års ventetid fik Halo Infinite for nyligt tilføjet co-op i sin singleplayer-kampagne. Funktionen gør det muligt at spille med op til tre af sine venner online og er lige nu i en åben betatest, inden den fulde lancering senere på sommeren. Du skal dog ikke regne med at kunne spille kampagnen igennem med tilfældige spillere, hvis dine venner ikke gider spille Halo Infinite.

Til Gamesradar fortæller en repræsentant for udvikleren, at online matchmaking ikke bliver en del af kampagne co-op - hverken nu eller ved den fulde lancering. I stedet anbefales det at anvende sociale medier eller Discord for at finde makkere til en tur gennem kampagnen.

"Online matchmaking will not be available with final co-op. We encourage you to continue to use the Halo LFG [Looking for Group] and the new Discord voice call feature on Xbox to find players to party up with as you continue playing the beta," lyder det i udtalelsen.

Halo Infinite udkom til PC, Xbox One og Xbox Series X den 8. december sidste år.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold