Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Mere end 4 millioner har spillet Fortnite gennem Xbox Cloud Gaming

Spillet har også lokket en million nye brugere til Microsofts-tjenester.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fortnite har i efterhånden et par år nu ikke været tilgængeligt på iOS-enheder grundet striden mellem Epic Games og Apple omhandlende betalinger af kommission på App Store. Det kan dog alligevel godt lade sig gøre at spille Fortnite på iPads og iPad takket være Xbox Cloud Gaming, og det virker til at være en løsning, som mange brugere har benyttet sig af.

I forbindelse med præsentationen af Microsofts seneste kvartalregnskab fortalte virksomhedens administrerende direktør, Satya Nadella, at mere end 4 millioner spillere har spillet Fortnite gennem Xbox Cloud Gaming, og 1 million af disse spillere var "nye til økosystemet." Det skriver Twininfinite.

Det er dog langt fra kun Apple-enheder, der kan nyde godt af Xbox Cloud Gaming. Servicen kan tilgås gennem de fleste enheder med en moderne webbrowser og blev endda for nyligt tilføjet til den nyeste generation af Samsung Smart TV. Her kan Fortnite som det eneste spil spilles gratis uden et abonnement til Xbox Game Pass Ultimate.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold