Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

Blizzard vil gerne vide om du vil betale op til $45 for et skin i Overwatch 2

Vi ved endnu ikke hvordan det endelige spil monetariseres.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke ligefrem fordi forbrugerne stoler på Blizzards dømmekraft de her dage, og vi står overfor lanceringen af Overwatch 2, som vi alle ved kommer til at være free-to-play, og hvor monetariseringen primært går på salget af kosmetiske skins.

Så hvad er prislejet? Ja, det er de tilsyneladende ved at finde ud af. Som PCGamesN skriver har Blizzard udsendt en rundspørge blandt beta-brugere, hvor de spørger lidt ind til hvad man er villig til at betale.

Blandt andet spørger de om man ville være villig til at betale $44,99 for et Mythic Skin, $24,99 for et Legendary Skin, $29,99 for en Legendary Bundle eller $9,99 for en enkelt Weapon Charm. Blizzard har dog kommenteret på historien, og slået fast at priserne heri ikke er "final", som vi dog heller ikke tænkte til at starte med.

Men det er dog ret høje priser sammenlignet med primære konkurrenter. Hvad synes du?

Overwatch 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold