Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Owlboy

Owlboy-udviklerens næste spil dukker op ved Gamescom

Vi glæder os til at se hvad de har arbejdet på i over seks år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Owlboy er et af de der indie-spil der tilbage ved lanceringen i 2016 høstede storslåede anmeldelser fra nær og fjern, og studiet bag, D-Pad Studio, solgte mange, mange eksemplarer, og har stille og roligt arbejdet videre med deres næste projekt.

Og nu er de altså klar til at afsløre hvad de har arbejdet på de sidste seks år. Via Twitter er det blevet slået fast at D-Pad selv, at de kommer til at afsløre det her projekt under Gamescom, der løber af stablen mellem d. 24 og 28 august.

Den korte GIF du kan se herunder lader til at hentyde til endnu en 2D-titel, men om hvorvidt det er en efterfølger til Owlboy vides dog ikke.

Owlboy

Relaterede tekster

6
OwlboyScore

Owlboy

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Owlboy udkom, efter ni års udvikling, til PC i 2016. Nu er det blevet konsollernes tur, og Magnus er parat til at anmelde.

0
Owlboy får en fysisk Limited Edition

Owlboy får en fysisk Limited Edition

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Indie-hittet Owlboy udkom tilbage i 2016, men nu har D-Pad Studio afsløret, at den Limited Edition af spillet er på vej. Denne udgave vil indeholde en fysisk kopi af...Indlæser mere indhold