Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Warner dropper pludselig Batgirl-film selvom den næsten er færdig

Den er vitterligt filmet færdig, og skulle være landet på HBO Max indenfor få måneder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Filmatiseringen af Batgirl krævede en masse hårdt arbejde, indtil at produktionen endelig landede hos instruktørerne bag Bad Boys for Life, Adil El Arbi og Bilall Fallah, med et mere ydmygt budget på cirka $80 millioner. Det var faktisk meningen at filmen skulle drage abonnenter til HBO Max, en strategi der blev fastlagt af den gamle CEO, Jason Kilar, men han er der ikke længere.

Og i et forsøg på både at spare, og at refokusere på biografen som den primære indtægtskilde, ja så er Batgirl nu droppet - til trods for at produktionen vitterligt er færdig, og at den skulle være ankommet inden året er omme. Som Hollywood Reporter skriver betragtes dette som en ekstrem beslutning fra nuværende CEO David Zaslav.

Udover at se Leslie Grace som Batgirl, ville Michael Keaton også være vendt tilbage som Batman, og han ville have fået selskab af J.K. Simmons som James Gordon.

"The decision to not release Batgirl reflects our leadership's strategic shift as it relates to the DC universe and HBO Max. Leslie Grace is an incredibly talented actor and this decision is not a reflection of her performance. We are incredibly grateful to the filmmakers of Batgirl and Scoob! Holiday Haunt and their respective casts and we hope to collaborate with everyone again in the near future," siger en talsperson.

Warner dropper pludselig Batgirl-film selvom den næsten er færdig


Indlæser mere indhold